July 25, 2018

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Thematisering Tweestryd Achtbaan Wildlands

February 10, 2018

 

 

Het is een tijdje stil geweest op de martinhalma.com site, dit heeft te maken met de werkzaamheden voor het geheime project in Wildlands Emmen. Wildlands is afgelopen september begonnen met de bouw van een zogenaamde dubbele boomerang coaster. De attractie gaat tweestrijd heten. Mij is gevraagd om de decoratie en thematisering tot stand te brengen samen met goede bekende collega's van mij. Waarbij ieder een eigen expertise. Eind maart zal de attractie geopend worden. Het uiteindelijke resultaat zal ik hier nog posten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags